영어

본문 바로가기
K-POEM 케이포엠
세계 최고를 지향하는 한국의 시와 시인들

K-POEM의 작품들
  •  HOME
  •   >  
  • 번역작품들
  •   >  
  • 영어
영어

DO NOT WORRY/ young jun. Chang 장영준

페이지 정보

작성자 관리자 작성일17-11-29 14:23 조회3,783회

본문

DO NOT WORRY

young jun. Chang

Do not worry at all

About numerous difficulties of life

I am here to take care of all.

Only if you are with me as wind

I will take care of all.

Do not worry at all.

Even if growing old, I would carry the load for you.

When you become weak and lonely

I will be with you like your eye sight.

Do not worry at all.

I will be there to help.

I can do it all.

걱정 말아요

장 영준

세상살이 어려움 많고 많지만

걱정하지 마세요

내가 있어요

난 할 수 있어요

내가 도와 드릴게요

그대가 바람처럼 곁에 있어만 준다면

난 다 할 수 있어요

아무 염려하지 마세요

지금보다 더 늙어 무거운 짐 힘든 일 있어도

내가 곁에 있어요

내가 들어 줄게요

마음이 약해져 외롭고 쓸쓸해도

눈빛처럼 곁에 내가 있어요

아무 걱정하지 마세요

내가 지켜 드릴게요

난 다 해낼 수 있어요.

브라우저 최상단으로 이동합니다 브라우저 최하단으로 이동합니다